Måndag den 29 juni

När vi kom hem från dagis ville Viggo ta av sig alla kläder och bara ha ett par badbyxor på, jag förstår honom. Det är verkligen varmt ute men väldigt skönt på kvällen. Man vill nästan inte gå in. De hoppade lite studsmatta och dockan fick vara med.

 

I morgon är det dags för besiktning av bilen, transporten. Varför är det så tråkigt med bilar?! Jag gav Elias och Viggo varsin glass att äta i köket medan jag dammsög bilen, så att det skulle gå fort och bli snabbt avklarat. Känns pinsamt att komma med en väldigt ostädad bil. Glassarna åts upp väldigt fort för helt plötsligt satt det två stycken små i bilen.


Viggo är mamman och Elias bebis.


Snälla Rör-Jensa kom förbi och fixade dit lampan som lossnat på ena dimljuset. Var hur lätt som helst för honom, att få det på plats. Om vi vetat det....

Att man alltid ska göra allt i sista sekund, man drar sig liksom för att fixa tråkiga grejer tills det nästan inte finns tid kvar (sista dag för besiktning är i morgon). Egentligen ska man göra det tråkiga först och spara på det roliga. Ska nog försöka börja med det från och med i morgon.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Har ju sagt att bilar är tråkiga. Åk med SL i stället. Du slipper tanka, besikta, reparera, städa, betala skatt, försäkring, bränsle, besiktning, reparationer. Du behöver inte ens skrapa rutorna

2009-06-30 @ 18:48:05
Postat av: Jennie - mamma till Oliver

Tackar så mycket :) vilka söta små gossar du har :)

2009-07-01 @ 00:36:33
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: