Måndag den 24 maj

Idag blev det ännu ett brandstationsbesök för Elias, med skolklassen.
Han fick med sig hem en brandmanshjälm och en linjal med bussar.

De fick provsitta polisbilen, ambulansen, bussen, brandbilen och de fick lära sig vad man ska göra om man går vilse i skogen. De fick även krypa i en tunnel med låtsasrök.
Elias var mycket nöjd med sitt besök, speciellt som mormor var där också.

Nu på kvällen har Elias och Viggo lekt öppet hus med sina bilar.


Söndag

Kryssningen var kul och det blev mycket skratt!

Idag är man inte den piggaste men ett besök på brandstationen med smågrabbarna blev det. Öppet hus! Alltid kul med brandbilar, ambulans, helikopter och polisbil, men lite läskigt att provsitta, men kompis William vågade.

 
 

Kryssning

Ikväll ska vi åka på kryssning med ett gäng vänner. Längtar, kul, men....

...vad ska man ha på sig och hur många klädombyten ska man ha med? Ska man byta om hemma eller när man kommer fram till båten? Ibland har jag sett att vissa byter kläder både före och efter middagen och då byter de allt, från skor till hatt liksom.
Jag äger nästan bara linnen/toppar och jeans och de ser väl konstigt ut om man byter till nya jeans flera gånger på en kväll.
Ja det här blir spännande....

Har fått med mig en lång inköpslista, önskningar från barnen. Tänk vad de önskar sig olika. De små vill ha godis i olika färger och formar. Och de stora barnen 
"- men snälla, kan du inte köpa en flaska, typ bara en liter eller nåt".....

Ska bli kul att komma iväg iallafall och hoppas på att man inte somnar för tidigt, småbarns- och tonårsförälder som man är, ständig brist på sömn.