Läderbröllop 3 år

I dag firar vi 3-årig bröllopsdag, Läderbröllop.
 
2010-08-28 
 
Det är nu tre år sedan vi tackade JA till varandra på vårt överraskningsbröllop hemma i trädgården.
 
Ingen av gästerna anade något annat än att det blivit bjudna till en vanlig 40-års fest, renoveringsfest, taklagsfest, inflyttningsfest med kombinerad kräftskiva. Så det blev många förvånade men glada miner.
 
Vädret var lika bra då som idag, soligt och varmt! Dagen innan och efter var det ösregn så ganska tur med vädret hade vi då.
 
Här är en lista på de olika bröllopsdagarna: 
(jag har säkert denna på min blogg i något tidigare inlägg, men är lite kul att läsa om alla olika årsdagar). 
 
Det kommer inte bli så mycket firande idag eftersom våra veckodagar alltid är fullbokade.
Idag är det träningar x 2 barn + att vi själva ska försöka hinna klämma in varsitt träningspass, men något ska vi nog försöka hinna med och kalasa på och fira med innan dagen är slut. 
 
 

Så var det måndag igen....

Viggo vaknade i morse på sitt sämsta humör, sur som ett bi. Jag försökte vara trevlig och säga att han ska klä på sig och att han själv får välja vilka shorts han vill ha på idrotten i skolan. Han fortsätter att skälla och gnälla. Mitt i allt skrik så säger han ”- ALLA ÄR DUMMA I MIN FAMILJ, DU OCKSÅ MAMMA!!! ALLT SKA MAN FÅ GÖRA SJÄLV, MAN SKA KLÄ PÅ SIG SJÄLV!!! OCH VÄLJA SHORTS TILL GYMPAN SJÄLV!!! JAG VILL FLYTTA!!!!!!!!!!!!!!!!”.

Det gäller ju att hålla sig för skratt när han kommer med dessa roliga meningar och det bästa med vår söta Viggolino är ju att han blir på bra humör lika fort som han blir sur och arg.


Här är mina fina lappar som jag fick av Emil när han var i 8-9 års ålder. Den vänstra lappen fick jag först. Jag kommer inte riktigt ihåg varför han var arg på mig men efter en liten stund så fick jag även den högra lappen….så gulligt!

Dessa lappar har jag sparat under alla år men den ena försvann och var spårlöst borta under några års tid (4-5 år). Jag har haft dessa i min plånbok sedan jag fick dem och har bytt plånbok några gånger under årens lopp men alltid flyttat över lapparna till de nya plånböckerna. Så till en början hade jag båda lapparna men sedan bara den ena. I våras så köpte jag ännu en ny plånbok och flyttade över den lappen som fanns kvar och sörjde lite över att jag lyckats slarva bort den andra lappen, men så en dag nu i somras när jag tittade i plånboken, så fanns båda lapparna där, liggandes bredvid varandra…..SCARY!!!

 

Punktering

Ännu en punktering som jag kan lägga till i mitt cv som bilförare.
Vet inte hur jag lyckas men har även denna gång råkat köra på något som gjort att däcken inte kunde lagas utan måste köpas nya. Gillar just nu inte lågprofildäck.

Halva lördagen gick åt till att leta efter en däckfirma som har jouröppet på helgen. Till slut hittade vi en och nya däck är nu beställda och kommer om några dagar.
Efter den utflykten så blev det ilfart till Elias fotbollsmatch och sen vidare till Viggos poolpartykalas. Han kom bara 30 minuter för sent till kalasbarnet som fyllde 7 år. Men han var riktigt nöjd med det roliga kalaset, att han inte ville gå hem sen.

Viggo och hans polare softar

 

Mecka, Lassie var glad....not!!