Sune i Fjällen

I helgen blev det bio Sune i fjällen, och den var väldigt bra tyckte båda barnen. Helst ville de gå på hockey men det fick bli bio.

 

 

Det var verkligen länge sen som vi var på bio och nu såg jag min chans till att äta lösviktsgodis, med gott samvete. Att gå på bio utan godis finns liksom inte.

In på Willys och plocka, vänder mig om för att se hur det går för Elias och Viggo med plockandet bland alla burkar….ehhhh, båda barnen plockar nötter i lösvikt....

Vad är det med barnen nu för tiden? Nötter?

-  Ska ni inte ha godis frågar jag?

-  Näääää, nötter är godare!

Lassie tog en dricka…..men kul gäng att gå på bio med. Nu nu fick jag ju verkligen dåligt samvete över min jättepåse med godis (efter halva filmen var jättepåsen slut).

 

Ommöblering hemma

Vi flyttade om lite i vardagsrummet och tv-rummet.
Blev lite bättre......som man alltid tycker när man flyttar möbler :) 
 
 
 


Viggo fick vara hemma i veckan, lite för mycket astma och kraxande, men han blev nog lite inspirerad för en dag möblerade han om i sitt rum.
Han skickade en massa bilder till mig på jobbet och jag fick absolut inte tala om för någon i familjen att han fixade i sitt rum.
Det skulle bli en överraskning.
 
 
 
Målet med ommöbleringen var att han ville ha en liten bollplan i rummet och det lyckades han med, men han fick lite svårt att öppna de nedersta lådorna i byrån och nå de nedersta hyllplanen i bokhyllan, eftersom sängen stod i vägen. Så det blev ännu en ommöblering när jag kom från jobbet och tyvärr krympte hans nya bollplan, men lilla killen blev nöjd ändå.