Tisdagkväll

Har försökt hinna med att städa lite idag efter jobbet men det blev inte så lyckat. Skurade först av hallgolvet och sen började jag med Elias och Viggos lekrum, där inne var det total kaos. Kan inte förstå hur mycket saker de egentligen har, blir bara mindre och mindre lekyta. Elias är en riktig samlare så egentligen skulle jag behöva kasta hälften av grejerna. Mer än så hann jag inte för sen kom Lotta över och då skulle vi ut på våran långpromenad. Hanna följde med också. Det var skönt, trots regnet. Gick i en timma och 30 minuter.


Lotta


Tibbe kom över lite senare på kvällen. Han är numera Lassies personliga tränare.

  


Sen var det dags att sova så det blir några timmar sömn i natt.

Tisdag den 31 Mars

Tidigare har jag skrivit om bloggar som jag brukar följa, bl a www.mittlivsabina74.blogspot.com

I morse somnade Sabina in, bara 34 år gammal, två döttrar som förlorat sin mamma.


Det känns ofattbart att hon aldrig mer kommer att skriva i sin blogg. Hon ingav hopp. Precis som hon, har man hoppats på att hon någon dag skulle kunna trotsa alla odds o bli frisk.


Livet är bra besynnerligt ibland och det verkar så otroligt orättvist ibland.
Vi får hoppas att det finns någon slags mening med allt.

Present jakt

Nu i kväll har Emil, Lassie, Viggo och jag varit iväg och letat presenter till Elias. Det blev bra grejer och allt vi ville ha fanns, känns lyckat och snabbt avklarat.

Hannas kompis Emma ska sova över här eftersom deras hus renoveras. Viggo blev jätte sur när han fick höra att Emma skulle sova i Hannas rum. Han försökte styra av det genom att hennes säng skulle stå bredvid hans säng istället....haha! Men tillslut gick han med på att Emma läste godnattsaga för honom istället.