AKO KOLOR

Kan man köpa AKO kolor nu för tiden?
 
Har för mig att det fanns mängder av olika sorter "förr i tiden".
Men finns de verkligen kvar att köpa nu för tiden?
 

Torsdag och sol

Viggo vaknade klockan sju i morse. Själv hade jag svårt att sova även i natt. Så motvilligt var det bara att ta sig upp. Viggo har inget mellanting utan när han är vaken så ska det hända något hela tiden.
Så i morse blev det bak, en vetekaka med kanel i stället för kardemumma.
 
 
Elias mår bättre nu, det värmer mamma-hjärtat. Idag har han varit uppe och gått flera gånger. Han tycker att medicineringen hjälper och att han har mindre ont, men inte så mycket ork. Skönt att det verkar gå åt rätt håll!
 
Rastlösa Viggo blev glad när det var soligt och blå himmel idag. Hade lovat honom bad ute när solen skiner nästa gång och det hade han givetvis inte glömt.
 
 
Viggo har nu bara 5 dagar kvar som förskole(dagis)barn. Eftersom han är hemma nu när Elias är sjuk så har han gått sin sista dag på sin förskola. Nästa vecka ska han gå på en sommarförskolan eftersom hans förskola stänger under sommaren.
 
Sommarpresenter till pedagogerna från Viggo. En burk med kolor och varsitt blockljus.
 
 
 
 

Onsdag den 27/6

Har varit trött hela dagen....
Onaturligt trött, så fort jag satt mig ned så har jag nästan somnat.
Kanske inte så konstigt egentligen, sov bara 5 timmar i natt, men brukar inte känna av när jag sover färre timmar än vanligt.

Fick iallafall lite gjort, när solen sken tvättade jag upp sofföverdragen. När jag väl hängde upp dem på tork så gick solen i moln. Nu tar det nog ett dygn till de är klara. Åkte även i omgångar till Ica, inte det roligaste men vad gör man inte för sjukt barn som helt plötsligt blir sugen på något ätbart.

Hoppas på att jag är lite piggare i morgon, ska lägga mig super-duper-tidigt i kväll.