Trevlig Helg och fredag!


Idag har jag namnsdag....Maria!
Det får jag ju fira med ett glas rosé. 

Grattis till mig själv och till alla andra som heter Maria!
Viggo bakar

Kanelbullar och frukostfrallor!
 
Elias hänger på fritidsgården, där de kör FIFA-turnering och Viggo får vara hemma hos mamma och baka (han har inte åldern inne för att gå på fritidsgården men han önskar verkligen att han hade det).
 
 Sjukhusbesöken avklarade....

 
...och jag själv ligger återigen i sängen. 
 
Skönt att barnen föredrar utomhuslekar än inomhus. Släppte av Viggo hos Elias och hans kompisar som precis skulle köra burken och femton. 
 
Sjukhusbesöken gick bra. 
Operation för Viggo om en månad. Alldeles för stora polyper. Alla symtom stämde in på honom så det fanns ingen tveksamhet alls på att en operation inte skulle göras. 
 
Hörseltestet visade att han inte hör basljuden på höger öra. Vad är det med dessa små grabbar?? Båda har samma hörselnedsättning!!! Emil och Hanna har aldrig haft några problem med hörseln...så då måste de ärvt detta från Lassies sida....hehe!
Elias har även han nedsättning av hörseln och just på höger öra och basljuden trots sina rör i öronen. Antagligen får båda bara ha det så. Tror inte det finns så mycket att göra åt det men de ville att Viggo skulle komma tillbaka och göra ett nytt test för att se om det blir samma resultat. 
 
Besök hos läkare ett. 

Besök hos läkare två.