Sista maj

Har jobbat idag.
Kände mig bra igår speciellt på eftermiddagen och kvällen.
Även i morse kändes allt bra.

NU mår jag sämre igen, ont i halsen, ont i huvudet och ont i kroppen.

Inser att det inte kommer bli något Marathon för mig i morgon. Hur gärna jag än vill så är det nog ganska kört.
Funderade ett tag på om jag skulle kunna varva lite, gå, löpa, gå, löpa men 4,2 mil och då riskera att bli mer sjuk och kanske inte kunna träna alls på en evighet.
Känns riktigt surt att bli sjuk nu.
Alla virus man råkat ut för har jag haft i ca 3 dagar utom detta, är nu inne på 6:e dagen....

Hejdå Stockholm Marathon!

Åh lite bättre!

Vakna 5.00 i morse och känner mig faktiskt mycket bättre.
Kanske är det sprayen i halsen mot virus (Coldy) och Bisolvon som gjort susen (som jag till slut fick hem igår). Vågar ju inte hoppas på för mycket men nu känns det som att jag kan återgå till vardagen igen....

När man är hemma och sjuk så lär man sig verkligen när alla tv kanaler sänder någorlunda kul serier och filmer. Iförrgår när jag var som mest uttråkad frågade jag Viggo om han visste hur man får igång Viaplay på tvn, mycket riktigt så hade han full koll. Jag fick för mig att jag skulle se Törnfåglarna som sändes någongång på 90-talet. Den filmen är ju flera timmar lång och dagen kommer att försvinna i ett naffs. Sökte efter filmen men den fanns givetvis inte (säkert alldeles för gammal).
Igår kommer Viggo till mig och säger "du vet den där filmen som du vill se om pippifåglarna den kanske finns idag på Viaplay". Min söta lille kille...

Fortfarande sjuk!

Det börjar bli riktigt tröttsamt det här. Orkar inte ligga sjuk här hemma längre och mitt lopp känns allt mer kört.
Har nog gått igenom alla känslolägen de här dagarna, besviken, ledsen, arg och stressad, det känns verkligen riktigt trist och jag ser ingen som helst glädje åt att vänta ett helt år på nästa lopp. Har ju lagt ner massor av tid på träning inför detta.
Nästan så jag känner för att kolla upp vilket land som står på tur efter Stockholm, så drar jag dit och kör.

Idag ringde jag Lassie på jobbet och kollade om han kunde åka förbi apoteket och köpa hem ett spray som man sprayar ner i halsen mot virus.
Hem kommer han med Alvedon, Voltaren och nässpray......eh!