Fredag

Kusinerna William och Fabian med mamma har varit hos oss och lekt idag.

William gillade verktygen så han byggde med Viggo. Ett hus skulle det bli.... båda med hörselskydd. Viggo var snäll och lånade ut de riktiga medan han själv använde "Mussepigg-öronen". Men det blev lite annan lek också, då alla fyra grabbarna lekte.
 

Lassie och Co är i Göteborg och ser U2 på Ullevi. Har fått lite bilder innan konserten....

 
 
....och under konserten
 

Vi andra som var hemma tittade bland annat på DN-galan på tv och hade chipsmys.
Elias och Viggo ville självklart göra samma, först blev det höjdhopp och sedan stavhopp med bandyklubbor som stav.

Barn kan verkligen hitta på lekar.

 
 
Elias och Viggo har varit väldigt uppspelta hela dagen, gått på högvarv liksom. Men när klockan var 20.00 så somnade de, helt utmattade. Så det blev en lugn och soft kväll för mig. Kan behövas ibland.

Framsidan

Idag är Patrik här och fixar kantsten.
Gjuter betong och sätter fast så stenarna inte far iväg under vintern.


När vi köpte en ny brevlåda och gjöt fast så grubblade Elias på kvällen när han låg i sängen "hur vet brevbäraren vem som ska ha breven?" Jag berättade att man skriver adressen och namn på kuvertet och då kan brevbäraren läsa vem som ska ha brevet.
Då grubblade Elias lite till och sen sa han, "om det är en ny brevbärare som börjar jobba hur hittar han då till alla gator....?"

Torsdag

I tisdags var vi hos syster som fyllde 40 år. Jag glömde både gratulationskort och sommarpresent hemma, tråkiga jag. Men kom i alla fall ihåg att ta med det viktigaste, 40-års present och blommor.

Vi tog ett jättefint kort på alla små och stora kusiner. Det var lite svårt att få alla att titta in i kameran samtidigt. Hm....haha, (ingen tittar in i kameran).Idag har vi varit i Rådsparken med Annelie och Victor.
Det var varmt ute men tyvärr ingen sol.
Vilket konstigt väder det har varit hela sommaren! Vissa dagar har känts som sommar och vissa som höst.

Men vi hade i alla fall en mysig dag med fika och lek. I Rådsparken fanns massor av kaniner, en tupp och hönor. Elias blev väldigt sugen på att skaffa en kanin. Förut hade vi en liten "Busan", som blev 8 år. Hon var en utekanin men väldigt tam, gillade att sitta i famnen och springa på tomten.