Hotellet YOTEL - New York

 
Jag kan verkligen rekommendera hotellet YOTEL New York Times Square som ligger på Manhattan.
 
Kedjan Yotel finns på flera olika platser runt om i värden och följer alla dessa hotell samma koncept så är det verkligen något som jag kommer bo på framöver.
 
De har egen in- och utcheckning på skärmar i lobbyn (finns även en reception).
 
Rummen hade bra standard, med allt man kan tänkas behöva i ett hotellrum som tv, hårtork, strykjärn, handdukstork och en säng som gick att hissa upp och ner till sittande och liggande samt  dusch och toalette.
 
 
På det här hotellet hade de ett café mer likt ett internetcafé där man hade sin egen dator, men även restaurang och bar. Elias och jag testade aldrig restaurangen eller baren men däremot så handlade vi frukosten i cafét.
 
Hotellet hade även en bagagerobot där man kunde lämna in sin väska innan- och efter utcheckning. Den kallades Yobot. Läste någonstans att det var den första hotellroboten som tar hand om bagaget i världen.
 
(null)
 
Väl på planet så kändes resan hem inte så lång. Elias och jag somnade till och från under nästan alla 8 timmar. Lite jobbigare när vi landade och vi skulle ta buss -> tåg -> buss men Emil ryckte ut så vi slapp sista bussen och fick skjuts ända fram till huset. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: