Lördag den november
I morgon är det den första advent och vad passar bättre, än att koka knäck!
![(null)](https://cdn1.cdnme.se/1025798/8-3/mobiluppladdning_5fc2821f9606ee793a8a7c9f.jpg)
Men tveksamt om dem kommer finnas kvar tills i morgon. Lagom mjuka och knäckiga.
Måste ge er ett frukost tips.
Stek ihop ett skalat och skivat äpple med havregryn, kanel och kardemumma med lite smör i en stekpanna.
![(null)](https://cdn3.cdnme.se/1025798/8-3/mobiluppladdning_5fc282b6ddf2b36572a690dd.jpg)
Lägg sedan i en skål tillsammans med naturell yoghurt, keso och några russin.
Så gott!
![(null)](https://cdn1.cdnme.se/1025798/8-3/mobiluppladdning_5fc2aa492a6b22360e116b75.jpg)
Knäckrecept
2 dl socker
2 dl sirap
2 dl vispgrädde
Kokas i 124 grader i ca 30-45 minuter.
Häll i 1 dl hackad och skalad mandel när knäcken kokat klart!
(Har lovat Viggo att vi ska göra knäck i sommar, så man slipper vänta i ett helt år)