Spanien i September

 
En tur till Spanien när hösten startat här i Sverige. Vi hade mellan 27-29 grader varmt så det var inte helt fel att åka den här perioden. På kvällarna var det 24-25 grader, så lyxigt att få fortsätta med sommar kläder!
 
Vi hade tänkt att bygga om köket i lägenheten, men istället blev det sol & bad, lite party och det vanliga jobbet (på distans). 
 
(null)
Syster och jag
 
Vi åt grymt god mat under dessa dagar. Mycket sallad & fisk.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi åkte till lite olika stränder, men var även vid en pool på ett hotell i närheten av lägenheten i Torrevieja. En mysig stad som har precis allt, strand och shopping.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
På kvällarna blev det antingen Sangria på strandpromenaden och eller stället på Bacanal som är delvis inomhus och utomhus. Bra musik och en massa folk som dansade. 
 
(null)
 
(null)
 
En kväll när vi åt middag på strandpromenaden så dök det upp ett gäng engelsmän med varsin ros till oss fyra tjejer (Rosie, hennes svägerska Cissi och hennes kompis Karin).
 
(null)
 
Jag åkte ner på söndagen efter mitt lopp på Stockholm halvamarathon så det blev 4 hela dagar med sol och värme då planet hem gick på fredag morgon vid 7 tiden. Fyra timmars resa bort och få njuta av sommar!