Vinns, Lykke & Ilse


 
Den här helgen är det dags för att ha Vinns, Lykke & Ilse på övernattning. Jag hämtade dom på förskolan och sedan åkte vi hem för att leka & äta taco. 
 
Gick givetvis fel till Vinns förskola även denna gång. Har så svårt att lära mig i vilken byggnad han går, men efter två försök så hittade jag rätt barn. 
Lykke & Ilse var inte så svåra att hitta. Det vimlade av barn på gården, men två som kom springande till grinden. 
 
Efter fredagsmiddagen gjorde vi pärlhalsband. Ilse gjorde ett halsband med blandade pärlor medan Lykke körde på ett helsvart.
 
(null)
 
 
(null)
 
Vinns hängde mest med Elias & Viggo. Blev både spel (traditionellt och FIFA) och fotbollsmatch i vardagsrummet. 
 
Natten gick väldigt bra och alla tre somnade efter sagoläsningen.
 
 
På lördagsmorgonen vaknade alla tre vid 7 och vid 9 åkte vi mot Brosjön för att mata änderna. De var lika glupska som vanligt och ville ha massor av bröd. Nästan lite läskiga när det ettrar efter mer bröd.
 
 
Vinns spelade fotboll på planen och Lykke agerade hejaklack, när hon inte gungade i lekparken bredvid,
 
 
 
Efter brosjän åkte vi till ishuset för att se skridskoskolan. Ilse var taggad först men backade ur sen när hon fick frågan om att åka. Kul att se alla duktiga barn men får nog ta med Lykke och Ilse fler gånger och kanske de blir taggade att åka när kusin Tea åker.
 
Vi åkte sedan en tur till Hågelby för att se getter, grisar, höns, får och hästar. De hade även små kycklingar där och önnu fler änder.
 
I centrum hade de halloween pyssel för barnen så vi hamnade även där. Vi åkte hem och lämnade Vinns innan vi åkte ner. Han ville mycket hellre spela spel med Elias & Viggo.

(null)

 
    
 
Lykke och Ilse gjorde varsin kylskåpsmagnet av en träbricka som var en pumpa. Ilse målade sin orange och Lykke lila och sedan klistrade de på en massa klistermärken.
 
Vi avslutade lördagen med ett besök på Mc Donalds.
De lekte mer med leksaken än själva maten men det hör väl till.
 
 
En bra & mysig helg!
Lämnade igen barnen och sedan blev det en 9 km promenad med Lena, från Riksten och hela vägen hem.
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: