Dumlekakor
DUMLEKAKOR 24 st
Recept:
200 gram smör
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
3 dl vetemjöl
24 st dumlekolor
24 st Noblesse original

24 st Aluminiumformar
* Ställ upp alla aluminiumformar på en plåt.
* Blanda ihop smör (låt smöret svalna i rumstemperatur innan) och socker i en bunke. Använd elvisp!
* Tillsätt bakpulver och salt. Blanda till en jämn smet.
* Tillsätt vetemjölet och blanda till en jämn kakdeg (väg eller mät upp mjölet i decilitermåttet, så det inte blir för mycket mjöl).
* Dela upp degen och rulla 24 st små bollar/kulor. Lägg dem i aluminiumformarna.
* Tryck ner en dumlekola i varje kaka.
* Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 10-12 minuter, det ska bubbla lite i dumlekolan.
* Direkt efter att du tagit ut Dumlekakorna ur ugnen, lägg på en Noblesse (som då smälter).
Låt svalna tills chokladen stelnat! Klart! Förvara Dumlekakorna i kylskåp.