Härliga midsommarafton

 
Hanna gjorde en cheececake med räkor, galet god.
 
 
Jag gjorde efterrätten, också supergod, men det gällde att äta den fort innan den smälte bort.
 
 
Receptet kommer här:
 
2 färdiga marängbottnar
1/4 dels dl vispgrädde
150 gram mjölkchoklad
4 dl vispad vispgrädde
250 gram hallon (frysta)
(Florsocker efter egen smak & tycke)
Dekorera med jordgubbar och riven choklad.
 
Koka upp 1/4 dels grädde och bryt ner chokladen i kastrullen.
Ta bort från värmen och rör tills du från en blank smet.
 
Ta fram den första marängformen och lägg på ett fat, fördela ut chokladen över marängen och ställ svalt.
Vispa under tiden grädden fluffig, vänd sedan ner de frysta hallonen och vispa ihop till en härlig rosa färg.
Smaka ev av med florsocker.
Ta ut den svala maräng & chokladbotten och fördela ut hälften av hallongrädden.
Lägg på den andra marängbotten och fördela ut resten av hallongrädden.
Dekorera med jordgubbar & hackad choklad.
 
 
Varm kväll och vi kunde sitta ute halva natten!
Riktigt lyxigt och ovant!
 
 
Två av midsommarpojkarna och jag!

 
5-kamp, bland annat med en gren från Mästarnas Mästare, lite mindre flashig bara :)))

 
Duellen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: